• 1slide1.jpg
  • 2IMG_4345.JPG
  • 3een wolkje.jpg

Heeft u het idee dat uw eigen verslaving of de verslaving van uw naaste uw leven bepaalt? Wilt u de verslaving een halt toeroepen en anders leren omgaan met uw emoties en gedrag? 

Heeft u als ondernemer moeite om signalen bij uw medewerkers te herkennen?

Ik bied als verslavingsexpert persoonlijke, professionele hulp bij verslavingen aan mensen die al vaker zelf hebben geprobeerd te stoppen met problematisch middelengebruik (alcohol, drugs) of obsessief gedrag (seks, relaties, eten, gamen). Ik lever maatwerk en ga uit van de mogelijkheden en kracht van de cliënt (ofwel hulp bij zelfhulp bij verslavingen).  

Loslaten van ingeslepen patronen gaat niet vanzelf, daar moet je bewust voor kiezen. Counselling kan je daarbij helpen. Eenmaal op weg merk je dat er ruimte komt, dat je je nuchterheid herwint en je jezelf stap voor stap opnieuw leert ontdekken. Kiezen voor herstel is koersen naar hernieuwde vrijheid.

Hulpbijzelfhulp legt de verbinding tussen professionele hulp bij verslaving en zelfhulp door ervaringsdeskundigheid in te zetten. Ik zet gedegen kennis en (ervarings)deskundigheid in om een bewustwordingsproces op gang te brengen. 


Copyright 2015 All Rights Reserved Steenbrink Counselling

Steenbrink Counselling
Oranjeplein 86
6224 KR Maastricht
T 043-2043015
E info@counsellingbijverslaving.nl

Member of